su 21.6. 18:45
Helmi Center
Sunnuntain klo 18.45-20.15 Helmi Centerin naisten aloittelijoiden jatkoryhmän / naisten ryhmän kesäkauden ILMOITTAUTUMINEN
Kuntokoripallo
Helmi Center
34
Harjoitus
Helmi Center Latokartanontie 12, 00700 Helsinki, Suomi Näytä kartalla
21.6.2020 18:45 - 9.8.2020 Ilmoittautuminen päättynyt Paikkoja jäljellä15

Tähän tapahtumaan ilmoittaudutaan koko kesän ajan sunnuntain klo 18.45-20.15 Helmi Centerin naisten aloittelijoiden jatkoryhmään / naisten ryhmään 21.6.-9.8.2020.

TREENIPAIKKA:

Harjoitukset Helmi Centerissä (Latokartanontie 12) sunnuntaisin klo 18.45-20.15.

HARJOITUSPÄIVÄT:

Treenipäivät 21.6.-9.8., yhteensä 8 harjoitusta.

VALMENTAJA:

Helmi Basketin kuntokoripallon valmentajat.

HINNAT:

Ryhmän kesäkauden kausimaksu on 99 euroa ja alennusryhmille ( = päätoimisille opiskelijoille, työttömille ja kodinhoidontuella oleville) -50% alennus eli 49,50 euroa.

Kesällä nyt myös mahdollista korvata kevätkaudelta maaliskuun puolesta välistä huhtikuun loppuun asti jääneet kuusi harjoitusviikkoa.

Keväällä kausimaksulla käyneillä pelaajilla vähennetään kesän treenin hinnasta tuo kuusi kertaa kun valitset kyseisen maksuoption.

Jos siis sinulta jäi kevätkaudella tuo kuusi viikkoa koronan vuoksi käymättä, niin kesän kausimaksu korvauskerroilla vähennettynä vain 24 euroa (12 euroa -50% alennusryhmät).

Mikäli et pääse joihinkin treeneihin mistä tahansa syystä, niin voit maksutta käydä kesäkauden aikana korvaamassa muissa Helmi Basketin kuntokorisryhmissämme väliin jääneet kerrat, mikäli niissä on tilaa.

Vanhojen 10 kerran korttien voimassaoloaikaa on pidennetty syyskauden 2020 loppuun.

Mikäli sinulle sopii paremmin, niin osallistua toimintaan kausimaksun sijaan myös 10 kerran kortilla hintaan 159 euroa ja 79,50 euroa -50% alennusryhmät. Eli jos sinulla ei ole voimassaolevaa tällä hetkellä, niin voit hankkia sen nyt.

Tänä kesänä otetaan käyttöön myös 5 kerran kortti, koska tullut pyyntöjä mahdollisuudesta osallistua "Silloin tällöin kesätreeneihin, mutta muut menot estävät kovin usein osallistumasta...".

5 kerran kortin hinta 89 euroa ja -50% alennusryhmät 44,50 euroa.

5 ja 10 kerran kortit voimassa nyt ostettuna syyskauden 2020 loppuun eli joulukuun viimeiseen päivään.

Lasku tulee automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi eli muista tarkistaa, ettei mene roskaposti- / mainoskansioon, johon osa meiliohjelmista myClubin viestit saattavat laittaa.

HUOM!

Valitse ilmoittautuessasi oikea maksu itsellesi eli joko:

  • Kausimaksu
  • Kausimaksu -50% alennusryhmä
  • Kausimaksu vähennettynä kevätkauden lopussa koronan vuoksi peruuntuneilla kuudella harjoitusviikolla
  • Kausimaksu vähennettynä kevätkauden lopussa koronan vuoksi peruuntuneilla kuudella harjoitusviikolla -50% alennusryhmä
  • 10 kerran kortti
  • 10 kerran kortti -50% alennusryhmä
  • 5 kerran kortti
  • 5 kerran kortti -50% alennusryhmä
  • EI LASKUA, 10 kerran kortti vielä voimassa  

Tämän valintasi perusteella myClub luo automaattisesti sinulle laskun ja lähettää sähköpostiisi.

Lasku löytyy ilmoittautumisen jälkeen myös Laskut-osiosta kirjautuessasi sisään myClubiin.
 

Jos haluat maksaa erissä ja/tai siirtää eräpäivää, niin pyydä sitä alla olevien ohjeiden mukaan.

HUOM!

"LÄHETÄ VIESTI JÄRJESTÄJÄLLE" -LAATIKKOON ENNEN ILMOITTAUTUMISEN VAHVISTAMISTA SEURAAVISSA TAPAUKSISSA:

1) Haluat laskun kahdessa / kolmessa erässä = "Haluan laskun 2/3 erässä". Tai "Haluan laskun eräpäiväksi xx.x"

2) Sinulla on keväältä pidempi poissaolojakso, josta Mikon kanssa sovittu hyvitettävän X kertaa kesän kausimaksusta.

3) Jos maksat laskusi vasta kesätreenien alettua toukokuussa Edenredin tai Smartumin kortilla Helmi Centerin kioskilla, niin laita maininta ja siirrän eräpäivän laskulla varmuuden vuoksi 15.7.

4) Mitä tahansa kysymyksiä, joita sinulle mahdollisesti tulee kesäharjoituksia silmällä pitäen mieleen.
 

MAKSUTAVAT:

Kausimaksuista ja 5 / 10 kerran korteista lähetetään lasku antamaasi sähköpostiin.

Laskun voit maksaa joko perinteisesti verkkopankilla tai Smartum Saldolla Smartumin verkkopalvelussa, Edenredin mobiilimaksuna , ePassin verkkopalvelussa Eazybreakin, sekä Edenredin virikeseteleillä Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteillä.

HUOM!

Mikäli maksat Smartumin / Edenredin / ePassin verkkopalveluissa / Eazybreakin, niin joko Helmi Basket tai Helmi Center maksun saajana. Laita aina meilillä mikko.mantyla@icloud.com maksupäivä ja summa näissä palveluissa maksettuasi, koska eivät automaattisesti kirjaudu maksusuoritukseksi, vaan allekirjoittanut kirjaa ne käsin myClubiin.

Lisäksi myös Edenredin ja Smartumin korteilla Helmi Centerin kioskille treenin valmentajalle.
 

PALAUTUKSET MAKSUISTA, KÄYMÄTTÖMIEN VUOROJEN KORVAAMISET, YMS:

Kausimaksuista tai 5 / 10 kerran korteista ei makseta palautuksia käyttämättömistä kerroista.

Kausimaksussa maksat mahdollisuudesta käydä kyseisen ryhmän vuoroilla.

Jos olet epävarma pystytkö käymään tai korvaamaan muilla vuoroilla missä on tilaa kesäkauden aikana, niin suosittelen 5 / 10 kerran korttia, joissa maksat X käyntikerrasta ja kortti voimassa syyskauden 2020 loppuun.

Ilmoittautuminen on aina sitova eli samalla sitoudut maksamaan sen mukaisen laskun.

Mikäli sairastut tai loukkaannut yli kuukauden mittaiseksi ajanjaksoksi ja et pysty korvaamaan käymättömiä kertoja kesäkauden aikana, niin tällaisessa poikkeustapauksessa voit korvata myös syyskauden aikana väliin jääneet kerrat.

Yllämainittua poikkeustilannetta lukuun ottamatta korvaukset siis tehtävä siis kesäkauden aikana ja niitä ei voi siirtää syksylle.

Korvauksia voi kuitenkin tehdä myös etukäteen eli jos tiedät olevasi esimerkiksi heinäkuussa kaksi viikkoa reissussa, niin voit käydä vaikka kesäkuun lopussa jo halutessasi nuo kerrat paikkaamassa toisessa ryhmässä, jos siinä vain on tilaa.

HUOM!

Helmi Basket on siirtynyt käytäntöön, jossa useamman maksumuistuksen jälkeen seura siirtää laskun perintään, jos ei sitä ole maksettu tai sovittu maksusuunnitelmaa sen osalta.

Jos siis tarvitset syystä tai toisesta maksuaikaa, niin laita meiliä mikko.mantyla@icloud.com ja toiveesi uudesta eräpäivästä, niin siirrän järjestelmään laskun eräpäivää.

Mikäli rahatilanteesi on todella tiukka, niin ole yhteydessä ja mahdollista myös saada taloudellisista syistä helpotusta maksuun tai normaalia pidempi maksuaika. Tämä tehdään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus mikko.mantyla@icloud.com ja menee sen jälkeen seuran hallituksen käsiteltäväksi.

Tavoitteenamme on, että kaikilla pelaajillamme olisi mahdollista harrastaa halutessaan, vaikka välillä eurot olisivatkin vähissä.

KYSYMYKSET:

Jos mitä tahansa kysymyksiä, ole yhteydessä Mikko Mäntylään puh 045 312 6644 tai mikko.mantyla@icloud.com
 

TREENIVUORON KÄYTÄNNÖN INFOT:
 

Tervetuloa sunnuntaina 21.6. klo 18.45-20.15 kesäkauden ensimmäisiin treeneihin Helmi Centeriin, johon olet ilmoittautunut!

Mukaan tarvitset ennen kaikkea myönteisen asenteen, jotta sekä sinulle että joukkuekavereille jää aina harjoitustapahtumista mahdollisimman hyvä fiilis :)
 

TREENIPAIKAN OSOITE JA MUUT TÄRKEÄT INFOT KESÄTREENEISTÄ:

1) Treenipaikkamme osoite on Latokartanontie 12.

Karttalinkki:

https://goo.gl/maps/1n3VzAvS8642

Parkkipaikalta näet ainakin nyt ensimmäisen viikossa käytössä olevan hallin sivuoven sisäänkäynnin, jota käytämme ainakin tällä viikolla. Syynä tähän Helmi Centerin pääoven edessä tehtävä salaojien kaivuuprojekti. Mahdollisesti jo tulevina viikkoina tuttu reitti taas käytössä, mutta siihen asti siis sivuovesta sisään ja ulos.

Tein aiheesta vielä videon, jonka löydät Facebook-ryhmästämme:

https://www.facebook.com/mikko.mantyla/videos/10158569319058216/

Helmi Centerin ovet auki viimeistään 30 minuuttia ennen harjoitusten alkua.

Pukuhuoneet Helmi Centerissä eivät ole lähtökohtaisesti korona-ajan vuoksi käytössä, joten varaudu vaihtamalla mahdollisimman paljon varusteet jo kotona ja loput esimerkiksi hallin katsomossa.

2) Treeneihin tarvitset sisäliikuntavarustuksen vaatetuksen osalta, koripallon mukaan ja juomapullon.

Pallon saat valmentajilta harjoitusten alussa omaksi, jos sinulla ei sellaista vielä ole.

Paikalla myös pumppu, jos pallosi kaipaa ilmaa.

Käytämme myös maalarinteipistä tehtyjä nimilappuja, jotta opimme joukkuekavereiden nimet mahdollisimman nopeasti. Kirjoita tussilla etunimi / lempinimi teippiin, anna kuivua hetki ettei sottaa sormiasi ja laita paitaan tai housun lahkeeseen.

Suosittelen sisäliikuntakenkiä, koska varsinkin lenkkari- tai salikenkä-tyyppiset jalkineet ovat usein liukkaat salin lakkapinnalla.

Mikäli jossain vaiheessa haluat hankkia varsinaiset koripallokengät, niin suosittelen seuramme yhteistyökumppanin Korispisteen Malmin liikkeessä (Malminkaari 9) vierailua.

Muista mainita olevasi Helmi Basketin kuntokoriksesta ja saat seura-alennukset tuotteista.

http://www.korispiste.fi

Sormukset, ranneketjut, kaulakorut sekä isot korvakorut kannattaa ottaa pois harjoitusten ajaksi.

Tämä sen vuoksi, että ne saattavat huonolla tuurilla hajota ja lisäksi aiheuttaa sinulle tai kanssapelaajille vammoja, jos sormi esimerkiksi pelaamisen tiimellyksessä jää kaulakorun ja kaulan väliin.

Pitkät kynnet tulisi leikata myös leikata, etteivät aiheuta haavereita pelin tiimellyksessä.

Arvoesineet voit ottaa mukaan saliin eli pukuhuoneeseen niitä ei kannata jättää.

Pelikassi hyvä laittaa sisäänvedetyn katsomon päälle, samoin juomapullo, niin eivät ole tiellä sivukoreja käytettäessä. Eli ei kassaja lattialle kenttäosuudelle.

Peliliivit otetaan aina pinkeistä puhtaiden liivien kasseista ja käytön jälkeen laitetaan heti likaisten liivien IKEA-kassiin, josta matkaavat pesuun aina treenipäivän päätteeksi.
 

3) Pelaajia ei ole vakuutettu seuran puolelta eli kannattaa tarkistaa oma vakuutusturva.

Käytännössä joko tapaturmavakuutus, josta ei ole rajattu pois seuran järjestämää kuntoliikuntaa tai sairaskuluvakuutus, joissa yleensä ei ole mitään rajauksia.
 

4) Suosittelen liittymään myös aktiiviseen Helmi Basketin kuntokoriksen suljettuun Facebook-ryhmään, jossa jo lähes 1200 jäsentä.

https://www.facebook.com/groups/804832509538383/

Kyseiseen ryhmään postaamme muun muassa joka harjoituksen jälkeen otettavan joukkuekuvan. Kuvaan osallistuminen luonnollisesti vapaaehtoista.
 

5) Muistathan myös maksaa meiliisi saamasi laskun eräpäivään mennessä, jos se on vielä hoitamatta ja et ole sopinut eräpäivän siirrosta / että maksat liikuntaseteleillä tai vastaavilla treeneissä.

Lasku löytyy myös MyClubin laskut osiosta kirjautuessasi järjestelmään.

Mikäli olet saanut laskua ja sellainen pitäisi olla tullut, niin laita viestiä. Välillä katoaa bittiavaruuteen syystä tai toisesta.

Näkyy punaisena MyClubissa Laskut-osiossasi, jos et ole maksanut viimeisen kahden viikon aikana. Eli saattaa kestää jopa pari viikkoa ennen kuin maksettu lasku kirjautuu tietoihisi maksutapahtuman jälkeen ja tämä hyvä huomioida.

Jos maksat Liikunta-, Kulttuuri- tai Virikeseteleillä tai kortilla, niin voit tuoda ne treeneihin ja maksaa valmentajille ennen tai jälkeen treenisi. Edenredin ja Smartumin kortilla maksut tehdään Helmi Centeriin kioskiin valmentajalle.

Mikäli olet maksanut ePassin / EazyBreakin / Edenredin / Smartumin verkkomaksuna (löytyy Helmi Center tai Helmi Basket – toimipaikkana palveluista ), niin laita minulle aina viestinä summa ja maksupäivä, niin kirjaan myClubiin suorituksen laskuusi. Järjestelmät eivät nimittäin automaattisesti juttele keskenään ja siksi manuaalisesti teen kirjaukset tiedon saatuani.

Tarvittaessa voit sopia uuden eräpäivän tai maksun erissä laittamalla minulle meiliä.

Helmi Basket on siirtynyt käytäntöön, jossa useamman maksumuistutuksen jälkeen auki ja ilman maksuohjelmaa olevat laskut siirretään perintätoimiston hoidettavaksi.
 

6 ) Poissaoloja tai läsnäoloja ei kumpiakaan tarvitse ilmoittaa kesätreeneistä.

Sama myös silloin, jos sinulla nyt kesällä 5 / 10 kerran kortti käytössä ryhmässä, mihin olet ilmoittautunut. Eli pidät vain itse kirjaa käymistäsi vuoroista ja pyydät sitten tarvittaessa uuden kortin, jos loppuu kesken kesällä.
 

7 ) Miten voin kysellä korvauskertoja?

Korvauskertoja voi kysyä treenien päätteksi valmentajalta tai Facebook-ryhmässämme, jossa avattuna postaus kesän korvauspaikkoja varten

https://www.facebook.com/groups/804832509538383/

Voi edelleen myös kysellä hyvissä ajoin etukäteen paikkaa, jos muiden menojesi vuoksi sinun tiedettävä hyvissä ajoin etukäteen.
 

8 ) Torstain ja sunnuntain ryhmissämme vielä tilaa:

Jos lähipiirissäsi sattuisi olemaan joku toiminnastamme mahdollisesti kiinnostunut, niin vinkkaa mahdollisuudesta tulla kanssasi kesällä torstaisin tai sunnuntaisin treenaamaan.

Lisätiedot & ilmoittautuminen kaverillesi alla olevan linkin takaa:

https://www.superhelmi.fi/joukkueet/kuntokoris-helsinki-naiset-ja-mi/
 

Jos mitä tahansa kysymyksiä, niin ole yhteydessä.

Koristerveisin,

Mikko Mäntylä
Helmi Basketin kuntokoriksen päävalmentaja
Puh 045 312 6644
Mikko.mantyla@icloud.com

Osallistuu (34)
Jäsen / Pelaaja: 1
Muut: 33
Anne-Marie
Jäsen / Pelaaja
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Jaana
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Mia
Ei jäsentasoa
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Tiedot
Harjoitus
Helmi Center Latokartanontie 12, 00700 Helsinki, Suomi Näytä kartalla
21.6.2020 18:45 - 9.8.2020 Ilmoittautuminen päättynyt Paikkoja jäljellä15

Tähän tapahtumaan ilmoittaudutaan koko kesän ajan sunnuntain klo 18.45-20.15 Helmi Centerin naisten aloittelijoiden jatkoryhmään / naisten ryhmään 21.6.-9.8.2020.

TREENIPAIKKA:

Harjoitukset Helmi Centerissä (Latokartanontie 12) sunnuntaisin klo 18.45-20.15.

HARJOITUSPÄIVÄT:

Treenipäivät 21.6.-9.8., yhteensä 8 harjoitusta.

VALMENTAJA:

Helmi Basketin kuntokoripallon valmentajat.

HINNAT:

Ryhmän kesäkauden kausimaksu on 99 euroa ja alennusryhmille ( = päätoimisille opiskelijoille, työttömille ja kodinhoidontuella oleville) -50% alennus eli 49,50 euroa.

Kesällä nyt myös mahdollista korvata kevätkaudelta maaliskuun puolesta välistä huhtikuun loppuun asti jääneet kuusi harjoitusviikkoa.

Keväällä kausimaksulla käyneillä pelaajilla vähennetään kesän treenin hinnasta tuo kuusi kertaa kun valitset kyseisen maksuoption.

Jos siis sinulta jäi kevätkaudella tuo kuusi viikkoa koronan vuoksi käymättä, niin kesän kausimaksu korvauskerroilla vähennettynä vain 24 euroa (12 euroa -50% alennusryhmät).

Mikäli et pääse joihinkin treeneihin mistä tahansa syystä, niin voit maksutta käydä kesäkauden aikana korvaamassa muissa Helmi Basketin kuntokorisryhmissämme väliin jääneet kerrat, mikäli niissä on tilaa.

Vanhojen 10 kerran korttien voimassaoloaikaa on pidennetty syyskauden 2020 loppuun.

Mikäli sinulle sopii paremmin, niin osallistua toimintaan kausimaksun sijaan myös 10 kerran kortilla hintaan 159 euroa ja 79,50 euroa -50% alennusryhmät. Eli jos sinulla ei ole voimassaolevaa tällä hetkellä, niin voit hankkia sen nyt.

Tänä kesänä otetaan käyttöön myös 5 kerran kortti, koska tullut pyyntöjä mahdollisuudesta osallistua "Silloin tällöin kesätreeneihin, mutta muut menot estävät kovin usein osallistumasta...".

5 kerran kortin hinta 89 euroa ja -50% alennusryhmät 44,50 euroa.

5 ja 10 kerran kortit voimassa nyt ostettuna syyskauden 2020 loppuun eli joulukuun viimeiseen päivään.

Lasku tulee automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi eli muista tarkistaa, ettei mene roskaposti- / mainoskansioon, johon osa meiliohjelmista myClubin viestit saattavat laittaa.

HUOM!

Valitse ilmoittautuessasi oikea maksu itsellesi eli joko:

  • Kausimaksu
  • Kausimaksu -50% alennusryhmä
  • Kausimaksu vähennettynä kevätkauden lopussa koronan vuoksi peruuntuneilla kuudella harjoitusviikolla
  • Kausimaksu vähennettynä kevätkauden lopussa koronan vuoksi peruuntuneilla kuudella harjoitusviikolla -50% alennusryhmä
  • 10 kerran kortti
  • 10 kerran kortti -50% alennusryhmä
  • 5 kerran kortti
  • 5 kerran kortti -50% alennusryhmä
  • EI LASKUA, 10 kerran kortti vielä voimassa  

Tämän valintasi perusteella myClub luo automaattisesti sinulle laskun ja lähettää sähköpostiisi.

Lasku löytyy ilmoittautumisen jälkeen myös Laskut-osiosta kirjautuessasi sisään myClubiin.
 

Jos haluat maksaa erissä ja/tai siirtää eräpäivää, niin pyydä sitä alla olevien ohjeiden mukaan.

HUOM!

"LÄHETÄ VIESTI JÄRJESTÄJÄLLE" -LAATIKKOON ENNEN ILMOITTAUTUMISEN VAHVISTAMISTA SEURAAVISSA TAPAUKSISSA:

1) Haluat laskun kahdessa / kolmessa erässä = "Haluan laskun 2/3 erässä". Tai "Haluan laskun eräpäiväksi xx.x"

2) Sinulla on keväältä pidempi poissaolojakso, josta Mikon kanssa sovittu hyvitettävän X kertaa kesän kausimaksusta.

3) Jos maksat laskusi vasta kesätreenien alettua toukokuussa Edenredin tai Smartumin kortilla Helmi Centerin kioskilla, niin laita maininta ja siirrän eräpäivän laskulla varmuuden vuoksi 15.7.

4) Mitä tahansa kysymyksiä, joita sinulle mahdollisesti tulee kesäharjoituksia silmällä pitäen mieleen.
 

MAKSUTAVAT:

Kausimaksuista ja 5 / 10 kerran korteista lähetetään lasku antamaasi sähköpostiin.

Laskun voit maksaa joko perinteisesti verkkopankilla tai Smartum Saldolla Smartumin verkkopalvelussa, Edenredin mobiilimaksuna , ePassin verkkopalvelussa Eazybreakin, sekä Edenredin virikeseteleillä Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteillä.

HUOM!

Mikäli maksat Smartumin / Edenredin / ePassin verkkopalveluissa / Eazybreakin, niin joko Helmi Basket tai Helmi Center maksun saajana. Laita aina meilillä mikko.mantyla@icloud.com maksupäivä ja summa näissä palveluissa maksettuasi, koska eivät automaattisesti kirjaudu maksusuoritukseksi, vaan allekirjoittanut kirjaa ne käsin myClubiin.

Lisäksi myös Edenredin ja Smartumin korteilla Helmi Centerin kioskille treenin valmentajalle.
 

PALAUTUKSET MAKSUISTA, KÄYMÄTTÖMIEN VUOROJEN KORVAAMISET, YMS:

Kausimaksuista tai 5 / 10 kerran korteista ei makseta palautuksia käyttämättömistä kerroista.

Kausimaksussa maksat mahdollisuudesta käydä kyseisen ryhmän vuoroilla.

Jos olet epävarma pystytkö käymään tai korvaamaan muilla vuoroilla missä on tilaa kesäkauden aikana, niin suosittelen 5 / 10 kerran korttia, joissa maksat X käyntikerrasta ja kortti voimassa syyskauden 2020 loppuun.

Ilmoittautuminen on aina sitova eli samalla sitoudut maksamaan sen mukaisen laskun.

Mikäli sairastut tai loukkaannut yli kuukauden mittaiseksi ajanjaksoksi ja et pysty korvaamaan käymättömiä kertoja kesäkauden aikana, niin tällaisessa poikkeustapauksessa voit korvata myös syyskauden aikana väliin jääneet kerrat.

Yllämainittua poikkeustilannetta lukuun ottamatta korvaukset siis tehtävä siis kesäkauden aikana ja niitä ei voi siirtää syksylle.

Korvauksia voi kuitenkin tehdä myös etukäteen eli jos tiedät olevasi esimerkiksi heinäkuussa kaksi viikkoa reissussa, niin voit käydä vaikka kesäkuun lopussa jo halutessasi nuo kerrat paikkaamassa toisessa ryhmässä, jos siinä vain on tilaa.

HUOM!

Helmi Basket on siirtynyt käytäntöön, jossa useamman maksumuistuksen jälkeen seura siirtää laskun perintään, jos ei sitä ole maksettu tai sovittu maksusuunnitelmaa sen osalta.

Jos siis tarvitset syystä tai toisesta maksuaikaa, niin laita meiliä mikko.mantyla@icloud.com ja toiveesi uudesta eräpäivästä, niin siirrän järjestelmään laskun eräpäivää.

Mikäli rahatilanteesi on todella tiukka, niin ole yhteydessä ja mahdollista myös saada taloudellisista syistä helpotusta maksuun tai normaalia pidempi maksuaika. Tämä tehdään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus mikko.mantyla@icloud.com ja menee sen jälkeen seuran hallituksen käsiteltäväksi.

Tavoitteenamme on, että kaikilla pelaajillamme olisi mahdollista harrastaa halutessaan, vaikka välillä eurot olisivatkin vähissä.

KYSYMYKSET:

Jos mitä tahansa kysymyksiä, ole yhteydessä Mikko Mäntylään puh 045 312 6644 tai mikko.mantyla@icloud.com
 

TREENIVUORON KÄYTÄNNÖN INFOT:
 

Tervetuloa sunnuntaina 21.6. klo 18.45-20.15 kesäkauden ensimmäisiin treeneihin Helmi Centeriin, johon olet ilmoittautunut!

Mukaan tarvitset ennen kaikkea myönteisen asenteen, jotta sekä sinulle että joukkuekavereille jää aina harjoitustapahtumista mahdollisimman hyvä fiilis :)
 

TREENIPAIKAN OSOITE JA MUUT TÄRKEÄT INFOT KESÄTREENEISTÄ:

1) Treenipaikkamme osoite on Latokartanontie 12.

Karttalinkki:

https://goo.gl/maps/1n3VzAvS8642

Parkkipaikalta näet ainakin nyt ensimmäisen viikossa käytössä olevan hallin sivuoven sisäänkäynnin, jota käytämme ainakin tällä viikolla. Syynä tähän Helmi Centerin pääoven edessä tehtävä salaojien kaivuuprojekti. Mahdollisesti jo tulevina viikkoina tuttu reitti taas käytössä, mutta siihen asti siis sivuovesta sisään ja ulos.

Tein aiheesta vielä videon, jonka löydät Facebook-ryhmästämme:

https://www.facebook.com/mikko.mantyla/videos/10158569319058216/

Helmi Centerin ovet auki viimeistään 30 minuuttia ennen harjoitusten alkua.

Pukuhuoneet Helmi Centerissä eivät ole lähtökohtaisesti korona-ajan vuoksi käytössä, joten varaudu vaihtamalla mahdollisimman paljon varusteet jo kotona ja loput esimerkiksi hallin katsomossa.

2) Treeneihin tarvitset sisäliikuntavarustuksen vaatetuksen osalta, koripallon mukaan ja juomapullon.

Pallon saat valmentajilta harjoitusten alussa omaksi, jos sinulla ei sellaista vielä ole.

Paikalla myös pumppu, jos pallosi kaipaa ilmaa.

Käytämme myös maalarinteipistä tehtyjä nimilappuja, jotta opimme joukkuekavereiden nimet mahdollisimman nopeasti. Kirjoita tussilla etunimi / lempinimi teippiin, anna kuivua hetki ettei sottaa sormiasi ja laita paitaan tai housun lahkeeseen.

Suosittelen sisäliikuntakenkiä, koska varsinkin lenkkari- tai salikenkä-tyyppiset jalkineet ovat usein liukkaat salin lakkapinnalla.

Mikäli jossain vaiheessa haluat hankkia varsinaiset koripallokengät, niin suosittelen seuramme yhteistyökumppanin Korispisteen Malmin liikkeessä (Malminkaari 9) vierailua.

Muista mainita olevasi Helmi Basketin kuntokoriksesta ja saat seura-alennukset tuotteista.

http://www.korispiste.fi

Sormukset, ranneketjut, kaulakorut sekä isot korvakorut kannattaa ottaa pois harjoitusten ajaksi.

Tämä sen vuoksi, että ne saattavat huonolla tuurilla hajota ja lisäksi aiheuttaa sinulle tai kanssapelaajille vammoja, jos sormi esimerkiksi pelaamisen tiimellyksessä jää kaulakorun ja kaulan väliin.

Pitkät kynnet tulisi leikata myös leikata, etteivät aiheuta haavereita pelin tiimellyksessä.

Arvoesineet voit ottaa mukaan saliin eli pukuhuoneeseen niitä ei kannata jättää.

Pelikassi hyvä laittaa sisäänvedetyn katsomon päälle, samoin juomapullo, niin eivät ole tiellä sivukoreja käytettäessä. Eli ei kassaja lattialle kenttäosuudelle.

Peliliivit otetaan aina pinkeistä puhtaiden liivien kasseista ja käytön jälkeen laitetaan heti likaisten liivien IKEA-kassiin, josta matkaavat pesuun aina treenipäivän päätteeksi.
 

3) Pelaajia ei ole vakuutettu seuran puolelta eli kannattaa tarkistaa oma vakuutusturva.

Käytännössä joko tapaturmavakuutus, josta ei ole rajattu pois seuran järjestämää kuntoliikuntaa tai sairaskuluvakuutus, joissa yleensä ei ole mitään rajauksia.
 

4) Suosittelen liittymään myös aktiiviseen Helmi Basketin kuntokoriksen suljettuun Facebook-ryhmään, jossa jo lähes 1200 jäsentä.

https://www.facebook.com/groups/804832509538383/

Kyseiseen ryhmään postaamme muun muassa joka harjoituksen jälkeen otettavan joukkuekuvan. Kuvaan osallistuminen luonnollisesti vapaaehtoista.
 

5) Muistathan myös maksaa meiliisi saamasi laskun eräpäivään mennessä, jos se on vielä hoitamatta ja et ole sopinut eräpäivän siirrosta / että maksat liikuntaseteleillä tai vastaavilla treeneissä.

Lasku löytyy myös MyClubin laskut osiosta kirjautuessasi järjestelmään.

Mikäli olet saanut laskua ja sellainen pitäisi olla tullut, niin laita viestiä. Välillä katoaa bittiavaruuteen syystä tai toisesta.

Näkyy punaisena MyClubissa Laskut-osiossasi, jos et ole maksanut viimeisen kahden viikon aikana. Eli saattaa kestää jopa pari viikkoa ennen kuin maksettu lasku kirjautuu tietoihisi maksutapahtuman jälkeen ja tämä hyvä huomioida.

Jos maksat Liikunta-, Kulttuuri- tai Virikeseteleillä tai kortilla, niin voit tuoda ne treeneihin ja maksaa valmentajille ennen tai jälkeen treenisi. Edenredin ja Smartumin kortilla maksut tehdään Helmi Centeriin kioskiin valmentajalle.

Mikäli olet maksanut ePassin / EazyBreakin / Edenredin / Smartumin verkkomaksuna (löytyy Helmi Center tai Helmi Basket – toimipaikkana palveluista ), niin laita minulle aina viestinä summa ja maksupäivä, niin kirjaan myClubiin suorituksen laskuusi. Järjestelmät eivät nimittäin automaattisesti juttele keskenään ja siksi manuaalisesti teen kirjaukset tiedon saatuani.

Tarvittaessa voit sopia uuden eräpäivän tai maksun erissä laittamalla minulle meiliä.

Helmi Basket on siirtynyt käytäntöön, jossa useamman maksumuistutuksen jälkeen auki ja ilman maksuohjelmaa olevat laskut siirretään perintätoimiston hoidettavaksi.
 

6 ) Poissaoloja tai läsnäoloja ei kumpiakaan tarvitse ilmoittaa kesätreeneistä.

Sama myös silloin, jos sinulla nyt kesällä 5 / 10 kerran kortti käytössä ryhmässä, mihin olet ilmoittautunut. Eli pidät vain itse kirjaa käymistäsi vuoroista ja pyydät sitten tarvittaessa uuden kortin, jos loppuu kesken kesällä.
 

7 ) Miten voin kysellä korvauskertoja?

Korvauskertoja voi kysyä treenien päätteksi valmentajalta tai Facebook-ryhmässämme, jossa avattuna postaus kesän korvauspaikkoja varten

https://www.facebook.com/groups/804832509538383/

Voi edelleen myös kysellä hyvissä ajoin etukäteen paikkaa, jos muiden menojesi vuoksi sinun tiedettävä hyvissä ajoin etukäteen.
 

8 ) Torstain ja sunnuntain ryhmissämme vielä tilaa:

Jos lähipiirissäsi sattuisi olemaan joku toiminnastamme mahdollisesti kiinnostunut, niin vinkkaa mahdollisuudesta tulla kanssasi kesällä torstaisin tai sunnuntaisin treenaamaan.

Lisätiedot & ilmoittautuminen kaverillesi alla olevan linkin takaa:

https://www.superhelmi.fi/joukkueet/kuntokoris-helsinki-naiset-ja-mi/
 

Jos mitä tahansa kysymyksiä, niin ole yhteydessä.

Koristerveisin,

Mikko Mäntylä
Helmi Basketin kuntokoriksen päävalmentaja
Puh 045 312 6644
Mikko.mantyla@icloud.com

Osallistujat
Osallistuu (34)
Jäsen / Pelaaja: 1
Muut: 33
Anne-Marie
Jäsen / Pelaaja
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Jaana
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Mia
Ei jäsentasoa
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Hintatiedot
Lasku toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen.
  • Kausimaksu 99,00 € *
  • Kausimaksu -50% alennusryhmä 49,50 € *
  • Kausimaksu vähennettynä kevätkauden lopussa koronan vuoksi peruuntuneilla kuudella harjoitusviikolla 24,00 € *
  • Kausimaksu vähennettynä kevätkauden lopussa koronan vuoksi peruuntuneilla kuudella harjoitusviikolla -50% alennusryhmä 12,00 € *
  • 10 kerran kortti 159,00 € *
  • 10 kerran kortti -50% alennusryhmä 79,50 € *
  • 5 kerran kortti 89,00 € *
  • 5 kerran kortti -50% alennusryhmä 44,50 € *
  • EI LASKUA, 10 kerran kortti vielä voimassa 0,00 € *
* vain yksi on valittava
Kaikki tapahtumat